Gratis verzending binnen Nederland en België bij bestellingen vanaf 30 euro!

Verzenden en Retouren


Levertijd

Bestel voor 20:00 uur en uw bestelling wordt de volgende dag verzonden. 
Dit betekend dat u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt verwachten.
Hierbij zijn we natuurlijk wel afhankelijk van tijdige bezorging door PostNL.

Ophalen in Nijmegen

Uw bestelling ophalen in Raalte? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard betaald u geen verzendkosten. Neem van te voren even contact met ons op.

Retouren & Ruilen

Het kan natuurlijk voorkomen dat het door u bestelde product niet is wat u ervan verwacht. Wij vinden dat vervelend en jammer voor u. Het is echter geen probleem om de producten terug te sturen.  Wij hanteren wel een aantal spelregels:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Stuur hiervoor een email naar: info@thecoconutbowl.nl waarin u aangeeft welke artikelen u wilt retourneren. Graag onder vermelding van het bestelnummer. Wij zullen uw mail snel beantwoorden en u verder informeren over de retourprocedure.  

Als u wilt ruilen vermeldt dan wat u gaat terugsturen. Tevens willen wij u vragen welk product u er graag voor in de plaats wilt ontvangen.

Zorg ten alle tijde voor een bestelnummer en uw naam als u retourneert.
Graag eerst contact per mail, zodat wij u kunnen informeren over de verzendwijze.
Graag de artikelen ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking retour.
  

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u uw geld teruggestort op uw rekening, of wij sturen een nieuw item op.

Het pakket mag u retour sturen (na emailcontact) naar ons postadres:

The Coconut Bowl
Weidelaan 265
8103GS Raalte 

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het retourneren van uw teruggave in mindering gebracht. 

Als u artikelen retourneert van meer dan € 50, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.